17 juni 2013

Door Frans Soeterbroek

Reacties

0 reacties

Zeg het voort

Nu inschrijven voor werkatelier besturen in de spontane stad

Studio Spontane Stad  (een initiatief van Urhahn Urban Design) en de Ruimtemaker hebben hun krachten gebundeld om steden die in willen zetten op de de filosofie van de spontane stad en organische gebiedsontwikkeling te helpen. Beide bureaus hanteren die filosofie in hun werkwijze. Studio Spontane stad kijkt vooral met de bril van het ontwerpen aan de stad en de Ruimtemaker met de bril van de lokale bestuurscultuur en burgerkracht. Het aanbod bestaat uit het eendaags werkatlier. In dit werkatelier gaan we op zoek naar de hefbomen voor een bestuurlijke en stedelijke cultuur waarbij de spontane stad tot leven komt. Deelname aan het werkatelier kan via open inschrijving (dit najaar), maar het is ook mogelijk deze in-company/ per stad aan te bieden of aan een combinatie van steden. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de ateliers. werkatelier_besturen_inde_spontane_stad


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*